קולורבי מוחמץ עם גזר

החומרים:
 
3 קולורבים מקולף וחתוך לפרוסות דקות
2 גזרים גדולים חתוכים לפרוסות
2 פלחי שום קצוצים
1 עלה דפנה
שמיר טרי
 
תערובת החמצה:
 
       שלושת רבעי כוס חומץ לבן
      1 ורבע כוס מים
      3 כפות סוכר
      1 כפית גרגירי חרדל
      חצי כפית שמיר יבש
      רבע כפית פלפל חריף
      1 כפית מלח
 
 
אופן ההכנה:
 
לבשל הגזרים ל3 דקות במים רותחים
להכניס הקולורבי הגזר,עלה דפנה ושמיר לצנצנת
בסיר להרתיח את שאר החומרים (תערובת ההחמצה)עד שהסוכר נמס
לשפוך כשרותח לצנצנת
לכסות וכשמתקרר לשמור במקרר לפחות 3 ימים

.