תפוחי עץ קטנים כבושים

החומרים:
20-30 תפוחי עץ מזן חרמון אדום בגודל של אגוזים
10 גבעולי שמיר וסלרי
2 פלפלים חריפים טריים
1 ראש שום מקולף וקצוץ דק
2 גזרים קלופים חתוכים כציפס
מלח לפי הצורך
אופן ההכנה:
1.עושים חריץ דק בצד אחד של כל תפוח
2.מסדרים את התפוחים בצנצנת ותוחבים כיניהם את שאר החומרים
3.מפזרים מעל חופן מלח גס,ממלאים במים,סוגרים הצנצנת ומניחים בשמש
4.למחרת טועמים ובודקים שיש מספיק מלח (ואם אין,מוסיפים).
5.התפוחים מוכנים תוך שבוע.