החומרים
3-4פלפלים חריפים ירוקים או אדומים
כפית שמן שומשום
3שיני שום כתושות
חצי כוס חומץ טבעי
כפות סוכר חום ( כהה או בהיר) 2
כפיות סויה מלוחה 2
1 כפית סויה מתוקה
צרור כוסברה טרי
בצל קטן (אופציונלי)
אופן ההכנה
לקלות את הפלפלים עם הגרעינים או ללא תלוי במידת החריפות הרצויה, לשים בשקית ניילון כדי לקלוף את הקליפה הדקה. זה מהלך רצוי אך לא הכרחי למי שמתעצל
. לחמם את שמן השומשום ולהוסיף את השום לדקה כדי שלא ישרף ולהוסיף את הפלפלים ולטגן כדקה
. להוסיף את החומץ , הסוכר ולהרתיח על אש קטנה כ- 10 דקות להזהר שישארו מעט נוזלים במחבת להעביר למעבד מזון ולהוסיף את השני סוגי הסויה , מיץ לימון או מיץ ליים הכוסברה והבצל ולעבד למשחה חומה.
. ניתן לאכול מיד או להחזיק במקרר למשך חודשיים לפחות