החומרים:
3 ראשי כרוב
2 כפות מלח
3 בצילם ירוקים
1 ראש שום
1 כף פלפל חריף גרוס
1 כף גינגר גרוס
1.5 כוסות מים
אופן ההכנה:
לחתוך הכרוב לרצועות 2.5ס"מ רוחב 5 ס"מ אורך
לפזר 2 כפות מלח על הכרוב
להשאיר כ חצי שעה
לחתוך בצל,כולל החלק העליון לרצועות של 4 ס"מ
לחתוך את השום,פלפל וגינגר ביחד
לרחוץ את הכרוב לאחר 30 דקות מהמלחה במים פעמיים
לערבב את התערובת המוכנה עם הכרוב
להוסיף 1 כף מלח ומים לכסות את הכרוב
להשאיר בצנצנת כשבוע לפחות