החומרים:
250 ג"ר פטריות קטנות
3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה
2 ביצים קשות
2 מלפפונים חמוצים
1 גמבה כבושה
מיונז
מלח פלפל
חופן פטרוזיליה או בצל ירוק
מיץ מלימון
אופן ההכנה:
לנקות הפטריות,אם קטנות מאד להשאיר שלמות
להרטיב במיץ הלימון
לשפוך על הכל מים רותחים,להרתיח לרגע ולסנן
לקלף תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות
מלפפונים וגמבות לחתוך לקוביות קטנות
לקצוץ הפטרוזיליה או הבצל
לערבב עם הפטריות ולערבב היטב
להוסיף לטעם פלפל ומלח ולערבב עם מיונז