סלט מעורב חמוצים וגם תפוחים

החומרים:
1-2 גזר
חצי ק"ג כרוב לבן
200 ג"ר מלפפונים חמוצים
1 בצל
1-2 תפוחי עץ חמוצים
4-5 כפות שמן זית או חמניות
מיץ מחצי לימון  או מעט חומץ הדרים
מלח,פלפל שחור,סוכר
אופן ההכנה:
לחתוך את הכרוב דק ,לפזר מעט מלח  ולהשאיר לחצי שעה
לקלף הגזר והתפוחים
לגרד את המלפפונים,הגזר והתפוחים בפומפיה גסה
להוסיף את מיץ הלימון
לחתוך את הבצל דק מאד
לערבב את כל המרכיבים
להוסיף שמן ולתקן הטעם  עם המלח,סוכר ופלפל לפי הצורך