החומרים:
8 נקניקיות
2 תפוחי עץ חמוצים
100 ג"ר שזיפים יבשים
100 ג"ר מלפפון חמוץ
100 ג"ר גבינה צהובה
2 בצלים
חרדל
2 כפיות מיץ לימום
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
להניח את השזיפים במים רותחים ללילה
לייבש ולחתוך לרצועות
לחתוך את הגבינה ואת התפוחים
להוסיף מיץ מלימון
לחתוך המלפפון החמוץ לרצועות
בצל לחתוך לקוביות
לחלק הנקניקיות ל 4 חלקים
לקלף ולחתוך במרכז לאורך כל נקניקיה
להכין ריבועים מעלי אלומיניום ולשמן קלות
בכל חלק לשים בצל.נקניקיות שבתוכם השזיפים
,גבינה,תפוח ומלפפונים.
למרוח בחרדל.את השאריות להניח ליד הנקניקיות.
לסגור עלי האלומיניום על הכל
להכניס לתנור ב 200 מעלות ל 30 דקות
להגיש עם תפוחי אדמה או אורז