החומרים:
חצי ק"ג עצמות צואר בקר
170 ג"ר ירקות שונים
300 ג"ר מלפפונים חמוצים קצוצים
2 ליטר מים
400 ג"ר תפוחי אדמה חתוכים
25 ג"ר קמח
240 ג"ר חלב
מלח לטעם
אופן ההכנה:
בסיר כגול מניחים העצמות,ירקות וחמוצים.
מחממים על חום בינוני כ 45 דקות.
מןסיפים תפוחי האדמה ,לבשל כ 20 דקות עד שמתרככים
מוציאים את העצמות
מערבבים חלב וקמח ומכניסים תוך כדי ערבוב לסיר
ממשיכים בערבוב עד רתיחה
ניתן להוסיף מלח לפי טעם