החומרים:
2 כוסות כרוב חמוץ כבוש (חתוך דק)
8 תפוחי אדמה (קוביות)
נקניק פולני או קבנוס פרוס דק
מעט שומן אווז
שמן (5 כפות)
חצי כרוב קטן טרי (חתוך דק)
בצל קצוץ
ראש שום קצוץ
3 גזר קצוצים או מגורדים
פלפל ירוק ואדום חתוכים דק
150 ג"ר קוביות חזה אווז
4 ליטר מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל חריף גרוס
פלפל שחור גרוס
מלח
כרישה בפרוסות (ללא החלק הירוק)
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל,השום,גזר,פלפלים וכרישה בשן ושמן אווז, בין 5-10 דקות
כוסיפים את הכרוב ממשיכים באידוי עו מספר דקות
מוסיפים את המרק,האווז,פלפל חריף ופפריקה מתוקה,מלח ופלפל
מבשלים על אש קטנה כ 30-40 דקות
מוסיפים את הכרוב החמוץ ותפוחי האדמה וממשיכים בבישול חצי שעה נוספת
מוסיפים את הנקניק הפולני או הקבנוס ל10 דקות נוספות
ניתן לשנות את התבלינים לפי הטעם
–