מרק כרוב כבוש,תפוחי אדמה ובשר

מרק כרוב כבוש,תפוחי אדמה ובשר

החומרים:

2 כוסות כרוב חמוץ כבוש (חתוך דק)

8 תפוחי אדמה (קוביות)

נקניק פולני או קבנוס פרוס דק

מעט שומן אווז

שמן (5 כפות)

חצי כרוב קטן טרי (חתוך דק)

בצל קצוץ

ראש שום קצוץ

3 גזר קצוצים או מגורדים

פלפל ירוק ואדום חתוכים דק

150 ג"ר קוביות חזה אווז

4 ליטר מרק עוף

1 כף פפריקה מתוקה

פלפל חריף גרוס

פלפל שחור גרוס

מלח

כרישה בפרוסות (ללא החלק הירוק)

 

אופן ההכנה:

מאדים את הבצל,השום,גזר,פלפלים וכרישה בשן ושמן אווז, בין 5-10 דקות

כוסיפים את הכרוב ממשיכים באידוי עו מספר דקות

מוסיפים את המרק,האווז,פלפל חריף ופפריקה מתוקה,מלח ופלפל

מבשלים על אש קטנה כ 30-40 דקות

מוסיפים את הכרוב החמוץ ותפוחי האדמה וממשיכים בבישול חצי שעה נוספת

מוסיפים את הנקניק הפולני או הקבנוס ל10 דקות נוספות

 

ניתן לשנות את התבלינים לפי הטעם