החומרים:
10 מלפפונים חמוצים גדולים
חבילת CREAM CHEESE
בצל חתוך לחתיכות קטנות
2 שיני שום חתוכים לחתיכות קטנות
רוטב חריף
אופן ההכנה:
לחתוך את קצוות המלפפונים ליצירת משטח ישר
להוצאי את פנים המלפפון עם מכשיר להוצאת גרעיני תפוח עץ
להעמיד את המלפפנים על נייר לייבוש עד ל 30 דקות
לערבב היטב במיקסר את הגבינה.הבצל והשום,להוסיף הרוטב החריף
למלא כל מלפפון עם כפית או מכשיר למילוי סופגניות בתערובת הגבינה
לעטוף בנייר שקוף ולהכניס למקרר לשעתיים
לפרוס המלפפונים לפרוסות של ס"מ
להניח על צלחת הגשה
ניתן לגוון עם סלומון מעושן,זיתים שחורים.גבינות שונות או בשרים