החומרים:
1 ק"ג כרוב כבוש
1 ק"ג כרוב לבן
600 ג"ר בשר עגל
200 ג"ר שומן (בוצ'ק)
300 ג"ר שועית צבעונית מבושלת
1גזר גדול
1 פטרוזיליה קטנה
כמה פטריות יבשות
3 שיני שום
אופן ההכנה:
לחתוך הכרוב הלבן לחתיכות קטנות ורצועות להרתיח ולהשאיר בצד
להכניס לסיר כרוב כבוש ,השועית,הגזר,הפטריות והפטרוזיליה
להוסיף 3 כוסות מים
להשחים במחבת את הבשר (בקוביות) ובשומן
להוסיף את תכולת המחבת לסיר ולהרתיח על אש קטנה
להוסיף את הכרוב הלבן המבושל שום ,מלח ופלפל לפי הטעם