החומרים:
½ ק"ג גזר
1 ראש כרוב קטן
1 ראש כרובית קטן
2 פלפלים טריים חריפים
4 פלפלים מכל הצבעים
1 ראש שום קלוף
2 כוסות חומץ
1 כוס מים
1 כף גדושה מלח
1 כף גדושה סוכר
3 כפות שמן
2 כפות בהראט
אופן ההכנה:
1. קולפים את הגזר וחותכים לפרוסות עגולות בגודל של כחצי ס"מ או לאורך של שלושה ארבעה ס”מ.
2. מנקים מגרעינים את הפלפלים וחותכים למרובעים בגודל 3 ס"מ.
3. מחלקים את הכרוב ללא הגזע לשמונה או עשרה חלקים, את הכרובית לפרחים בגודל בינוני.
4. מרתיחים מים, כוס וחצי חומץ, סוכר ומלח ומבשלים את הגזר שתי דקות בלבד. מכבים ומשאירים את הסיר מכוסה שלוש דקות.
5. מוציאים את הגזר לקערה וממשיכים לבשל כל ירק בנפרד באותו האופן: בישול של דקה ומאדים עם סיר מכוסה למשך שלוש דקות.
כאשר כל הירקות מוכנים מערבבים אותם יחד בעדינות ומפזרים שום. מערבבים את שארית החומץ עם השמן והבהראט ושופכים מעל הירקות. מאכסנים בכלים אטומים.