חצילים חמוצים-בתיה צימרמן

חצילים חמוצים-בתיה צימרמן

החומרים:
 
חצילים גדולים
מלח בישול
שמן זית
חומץ
מים
סוכר
פלפל שחור
בצל
פלפל אנגלי
עלי דפנה
שום
פטרוזיליה
 
אופן ההכנה:
פורסים חציל לפרוסות ברוחב כ 1 ס"מ
ממליחים מעט במלח בישול
משאירים כחצי שעה לפחות
שוטפים ומנגבים בנייר
מורחים שמן זית משני הצדדים ושמים בגריל (אנטיפסטי)
מרתיחים כוס חומץ עם שתי כוסות מים,1 כפית מחוקה של סוכר,מעט פלפל שחור,
בצל קטן פרוס לפרוסות דקות.פלפל אנגלי ועלי דפנה
מוסיפים פלפל אדום חריף חתוך לרבעים
 
מסדרים את החצילים:
פרוסת חציל
2 רצועות פלפל
שום חתוך דק2-3 פרוסות
פטרוזליה
פרוסת חציל וחוזר,,,,,,,,,,,,,,,
מכסים  בתחמיץ ושמים במקרר