חצילים בחומץ ,שמן זית ובמילוי ואגוזים

חצילים בחומץ ,שמן זית ובמילוי ואגוזים

חומרים:

2 ק"ג חצילים קטנים סגולים

4 כוסות שמן זית

חצי כוס מלח גס

כוס אגוזים קצוצים

2 כוסות פטרוזיליה

2-5 פלפלים חריפים לפי הטעם

2 ראשי שום קצוצים 

חצי כפית מלח+ חצי כוס מים  לעיסה

 

 

אופן ההכנה:

 

שוטפים החצילים וחותכים הגבעול וחורצים החציל באמצע

מרתיחים כ 10 דקות או מאדים עד שמתרככים (מסננים)

מערבבים לעיסה :פלפל חריף,אגוזים,שום וחצי כפית מלח

ממלאים את החצילים בעיסה

לאחר מכן מכניסים לצנצנת

שופכים חצי כוס מלח גם+חצי כוס מים מעל החצילים

מכסים החצילים בצנצנת בשמן זית

 

מוכן לאחר שבוע