חצילים בחומץ

חצילים בחומץ

חומרים:

חצילים קטנים

מלח

חומץ5%

פלפל חריף

שום

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

חותכים את קצה החצילים ומחרצים

מכינים תערובת קצוצה של:שום,מלח,פלפל חריף ופלפל שחור טחון

 

מאדים או מרתיחים את החצילים בסיר עד שהופכים רכים

כאשר מתקררים מכניסים את מהתערובת לחציל המחורץ

מניחים בצנצנת

ממלאים ומכסים בחומץ

 

 

מוכן לאחר יומיים  ללא התערבות

 

 

כמויות החומרים קובעים לפי העדפות המחמיץ

ניתן גם לדלל את החומץ עד מחצית לקבלת חצילים חמוצים פחות

 

לממהרים ניתן להכניס הכל למיקרו ל 20 דקות,

החצילים סופגים את הטעם ובהתקררותם מוכנים לאכילה

 

מעולה לתוספת לגבינה ובשר