החומרים:
1 ק"ג מלפפונים (להחמצה) , חתוכים
4 כוסות בצל חתוך דק
2 כפות מלח
1/2 כוס מים קרים
1 כוס חומץ תפוחים
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה:
מלח ומים, בצל,יש לערבב מלפפונים
בקערת פלסטיק או זכוכית גדולה
ולאפשר לעמוד כשעתיים(לא מתכת)
בטמפרטורת החדר ואז להוסיף סוכר וחומץ,
לערבב עד שהסוכר נמס.
לאחסן ביחידות כלי בגודל של כ-2 כוסות כאשר
יש להשאיר 3 ס"מ מרווח עד למיכסה.
לסגור ולהקפיא ל-6 שבועות.
להגיש בטמפרטורת החדר
(4 שעות מחוץ למקפיא).