החמצה במקפיא

 

 

 

 

החומרים:

 

 

1 ק"ג מלפפונים (להחמצה) , חתוכים

 

 

4 כוסות בצל חתוך דק

 

 

2 כפות מלח

 

 

1/2 כוס מים קרים

 

 

1 כוס חומץ תפוחים

 

 

2 כוסות סוכר

 

 

 

 

אופן ההכנה:

 

 

מלח ומים, בצל,יש לערבב מלפפונים

 

 

בקערת פלסטיק או זכוכית גדולה

 

 

ולאפשר לעמוד כשעתיים(לא מתכת)

 

 

בטמפרטורת החדר ואז להוסיף סוכר וחומץ,

 

 

לערבב עד שהסוכר נמס.

 

 

לאחסן ביחידות כלי בגודל של כ-2 כוסות כאשר

 

 

יש להשאיר 3 ס"מ מרווח עד למיכסה.

 

 

לסגור ולהקפיא ל-6 שבועות.

 

 

להגיש בטמפרטורת החדר

 

 

(4 שעות מחוץ למקפיא).