חומרים:
20 גמבות חתוכות לרצועות ברוחב 2-3 ס"מ
1/2 ליטר חומץ
50גר' מלח גס
100גר' סוכר
כוס שמן
אופן ההכנה :
מרתיחים יחד בסיר את החומץ הסוכר והמלח למשך כ 3 דקות של רתיחה.
להכניס כ 1/4 מכמות הגמבות לסיר ולהרתיח כ- 3 עד 4 דקות להוציא את הגמבות ולצנן על צלחת
וכך להמשיך להרטיח את הפלפלים רבע רבע ולצנן. כשסיימנו להרתיח את הגמבות מוסיפים את השמן לתערובת ולהרתיח כ 3 דקות . להכניס שוב את הפלפלים ולהרתיח שוב כ- 5 דקות. לצנן ולהכניס לצנצנת . לשמור בקירור