גמבות חמוצות

גמבות חמוצות

חומרים:

 

20 גמבות חתוכות לרצועות ברוחב 2-3 ס"מ

1/2 ליטר חומץ

50גר' מלח גס

100גר' סוכר

כוס שמן

 

 

אופן ההכנה :

מרתיחים יחד בסיר את החומץ הסוכר והמלח למשך כ 3  דקות של רתיחה.

להכניס כ 1/4 מכמות הגמבות לסיר  ולהרתיח כ- 3 עד 4 דקות להוציא את הגמבות ולצנן על צלחת

וכך להמשיך להרטיח את הפלפלים רבע רבע ולצנן. כשסיימנו להרתיח את הגמבות מוסיפים את השמן לתערובת ולהרתיח כ 3 דקות . להכניס שוב את הפלפלים ולהרתיח שוב כ- 5 דקות. לצנן ולהכניס לצנצנת . לשמור בקירור