גינגר מוחמץ

גינגר מוחמץ

החומרים:

 

60 ג"ר גינגר טרי וצעיר

3 כוסות חומץ אורז

2 כוסות סוכר

2 כפיות מלח

 

אופן ההכנה:

 

לרחוץ שורש גינגר ולהסיר הקליפה

לחתוך לפרוסות דקות ולהמליח אותן

להשאיר בקערה כשעה

לייבש את פרוסות הגינגר במגבות נייר

להכניס לצנצנת זכוכית

לערבב החומץ עם הסוכר ולהביא לרתיחה

לשפוך את התמיסה החמה על פרוסות הגינגר בצנצנת

הגינגר ישנה צבעו לורוד

(גינגר לא צעיר-צבעו יכול להשאר לבן)

לכסות הצנצנת ולקרר במקרר