החומרים:
גזר נקי ומקולף
3 כוסות מים
כוס חומץ
כוס סוכר
2 כפיות מלח
תערובת החמצה:
חצי כוס גרגירי פלפל אנגלי
1 כוס גרגירי חרדל
חצי כוס גינגר קצוץ
חצי כוס גרגירי פלפל שחור
חצי כוס מקלות קינמון טחונים
חצי כוס שיני שום טרי
12 עלי דפנה טחונים
6 פלפלים אדומים טחונים
חצי כוס גרגירי שמיר
רבע כוס הל טחון
שלושה רבעים כוס גרגירי כוסברה
1 כף אגוז מוסקט
להרתיח את הגזר עם הנוזלים סוכר והמלח ולהכניס לצנצנת
1/2 כפית מתערובת ההחמצה להניח על החלק העליון של הצנצנת
לבשל 25 דקות ולאטום
לחכות כשבועיים