החומרים:
1.5 ק"ג בצל אדום
250 מ"ל שמן
125 מ"ל יין אדום
150 ג"ר אבקת סוכר
2 עלי דפנה
125 מ"ל חומץ (אדום אם מוצאים)
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
לקלף הבצל ולחתוך לחתיכות
לבשל ב 2 ליטר מים ל 5 דקות
לסנן
לשפוך שמן על הבצלים
לשפוך יין מעורבב עם עלה דפנה להרתיח
להכין תמיסה מהחומץ ו 250 מ"ל מים שבה הורתח הבצל,להרתיח
להכניס לצנצנת ולסגור
לאחר יום להכניס התמיסה עם הבצל ולהרתיח
להכניס הכל לצנצנת ולשמור במקרר