החומרים:
3 קולורבים מקולף וחתוך לפרוסות דקות
2 גזרים גדולים חתוכים לפרוסות
2 פלחי שום קצוצים
1 עלה דפנה
שמיר טרי
תערובת החמצה:
שלושת רבעי כוס חומץ לבן
1 ורבע כוס מים
3 כפות סוכר
1 כפית גרגירי חרדל
חצי כפית שמיר יבש
רבע כפית פלפל חריף
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
לבשל הגזרים ל3 דקות במים רותחים
להכניס הקולורבי הגזר,עלה דפנה ושמיר לצנצנת
בסיר להרתיח את שאר החומרים (תערובת ההחמצה)עד שהסוכר נמס
לשפוך כשרותח לצנצנת
לכסות וכשמתקרר לשמור במקרר לפחות 3 ימים
.