מוסקה עם כרוב כבוש

החומרים:

 

1 ק"ג  כרוב כבוש חתוך דק

חצי ק"ג בשר טחון (סוגים שונים)

2 בצלים בינוניים

4 שיני שום

2 חבילות אורז מבושל

2 כפות חמאה או מרגרינה

2 חלמונים (צהוב)חצי כוס שמנת חמוצה

רבע כוס חלב 

מלח

פלפל


אופן ההכנה:

 

מטגנים הכרוב והבשר במחבת בנפרד כל אחד עם בצל .

 מוסיפים מלח ופלפל.

לבשר מוסיפים שום מעוך.

תבנית אפיה מורחים עם שומן ושמים לפי הסדר:כרוב,אורז,בשר וחוזר.

בחלק העליון צריך להיות הכרוב

מוסיפים לשמנת וחלב את החלמונים ומשפרים עם מלח ופלפל.

שופכים התערובת על המוסקה.

מכניסים לתנור ומחממים עד לשינוי צבע של השכבה העליונה