החומרים:
1 ק"ג כרוב כבוש חתוך דק
חצי ק"ג בשר טחון (סוגים שונים)
2 בצלים בינוניים
4 שיני שום
2 חבילות אורז מבושל
2 כפות חמאה או מרגרינה
2 חלמונים (צהוב)חצי כוס שמנת חמוצה
רבע כוס חלב
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מטגנים הכרוב והבשר במחבת בנפרד כל אחד עם בצל .
מוסיפים מלח ופלפל.
לבשר מוסיפים שום מעוך.
תבנית אפיה מורחים עם שומן ושמים לפי הסדר:כרוב,אורז,בשר וחוזר.
בחלק העליון צריך להיות הכרוב
מוסיפים לשמנת וחלב את החלמונים ומשפרים עם מלח ופלפל.
שופכים התערובת על המוסקה.
מכניסים לתנור ומחממים עד לשינוי צבע של השכבה העליונה