כרוב כבוש , פטריות ויין

החומרים:

 

1 ק"ג כרוב כבוש

1 ק"ג פטריות קטנות

תצי כוס יין לבן

מיץמחצי לימון

2 בצלים גדולים

2 עלי דפנה

פלפל שחור

פלפל אנגלי

מלח

סוכר

חצי כוס שמן זית

 

 

אופן ההכנה:

 

לנקות,לייבש ולחתוך לחתיכות את הפטריות

להוסיף יין לבן ומיץ מהלימון

לערבב היטב ולהשאיר 15 דקות

לחתוך את הבצל לחתיכות קטנות ולטגן במחבת עם שמן

להוסיף הפטריות עם הנוזלים ולאדות כ 10 דקות

לסנן את נוזלי הכרוב הכבוש ולהוסיף למחבת

לאדות מספר דקות ולהוסיף סוכר ומלח לטעם

ככל שהאידוי ארוך יותר התוצאה טעימה יותר

ללילה להכניס למקרר

טוב למחרת