החומרים:
1 ק"ג כרוב כבוש
1 ק"ג פטריות קטנות
תצי כוס יין לבן
מיץמחצי לימון
2 בצלים גדולים
2 עלי דפנה
פלפל שחור
פלפל אנגלי
מלח
סוכר
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
לנקות,לייבש ולחתוך לחתיכות את הפטריות
להוסיף יין לבן ומיץ מהלימון
לערבב היטב ולהשאיר 15 דקות
לחתוך את הבצל לחתיכות קטנות ולטגן במחבת עם שמן
להוסיף הפטריות עם הנוזלים ולאדות כ 10 דקות
לסנן את נוזלי הכרוב הכבוש ולהוסיף למחבת
לאדות מספר דקות ולהוסיף סוכר ומלח לטעם
ככל שהאידוי ארוך יותר התוצאה טעימה יותר
ללילה להכניס למקרר
טוב למחרת