כרוב ואננס -חמוצים דרום אמריקאים

החומרים:

 

ראש כרוב לבן קטן,חתוך לרצועות דקות

1 כוס אננס חתוך טרי

1 בצל אדום פרוס לרצועות

1 גזר חתוך לפרוסות

2 כפיות שום כתוש טרי(לשנות לפי העדפה)

3/4 כוס חומץ לבן

1/4 כוס מיץ אננס

3 פלפלים חריפים ,פרוסים לטבעות דקות (לשנות לפי העדפה)

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

 

 

אופן ההכנה:

 

בקערה גדולה לערבב את הכל היטב

להשאיר במקרר ל 12 שעות מכוסה (לערבב לעיתים)

 

ניתן להשתמש עד שבוע