החומרים:
1/2 1 ליטר מים
1/2 1 ליטר מים
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום קלוי
1/2 כפית מלח
מעט פלפל לבן
1/2 כוס סויה
3/4 כוס חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום קלוי
1/2 כפית מלח
מעט פלפל לבן
1/2 כוס סויה
3 קולורבי גדולים ללא קליפה
20 צנוניות
2 גזרים
2 פלפלים
2 מלפפונים
אופן הכנה:
לחתוך את הקולורבי,הצנוניות,גזר,פלפלים והמלפפונים
מרתיחים את המים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים .
מוסיפים את הסויה, המלח והפלפל הלבן. מכניסים את הירקות לצנצנת ושופכים את התחמיץ החם על הירקות. יש לדאוג לכיסוי מלא שלהירקות .
מניחים לצנצנת להתקרר אז כאשר התערובת התקררה מוסיפים את החומץ ומכניסים למקרר לעשרים וארבע שעות לפחות.
לאחר עשרים וארבע שעות אפשר להוסיף כפית של שמן שומשום. אוכלים קר.
מרתיחים את המים בסיר מוסיפים את הסוכר ומערבבים .
מוסיפים את הסויה, המלח והפלפל הלבן. מכניסים את הירקות לצנצנת ושופכים את התחמיץ החם על הירקות. יש לדאוג לכיסוי מלא שלהירקות .
מניחים לצנצנת להתקרר אז כאשר התערובת התקררה מוסיפים את החומץ ומכניסים למקרר לעשרים וארבע שעות לפחות.
לאחר עשרים וארבע שעות אפשר להוסיף כפית של שמן שומשום. אוכלים קר.